lauantai 30. kesäkuuta 2012

Vinjan juhannus

Kaksi viimeistä blogiteksiä on tainnut kertoa enimmäkseen Totosta, joten tällä kertaa kuullaan Vinjan viikon takaisesta jussista. :) Vinja lähti reissuun mukaan ja matkalla se asui Toton nykyisessä häkissä eli ihan hyvät oltavat sillä oli. Tampereella se sai asustaa päivällä partsilla, jossa oli juuri sopiva lämpötila. Illalla se siirrettiin keittiöön kun tuli sen verran viileää ja tuntui muutenkin mukavemmalta, että Vinja on yön sisällä. :3 Autossa se matkasi kuljetusboksissa ja ihan rauhallisesti se siellä jaksoi matkustaa. :)

Matkalla Tampereelle.

Perillä. :)


<3


Vinja pääsi sekä torstaina päivällä että perjantaina aamupäivällä pihalle juoksemaan ettei sen koko ajan tarvinnut olla häkissä. Torstaina pihalla oli pari muutakin ihmistä lastensa kanssa leikkimässä ja Vinjasta oltiin hyvin kiinnostuneita. Vinja ei vaan oikein ulkona malta pysyä rapsuteltavana, joten sen paijaaminen jäi vähemmälle. 

Vinja riemuissaan. :D






Yllä olevat kuvat olivat torstailta ja seuraavaksi perjantaina otetut:







Perjantaina lähdettiin Tampereelta mökkeilemään ja reilun tunnin ajomatkan jälkeen oltiin perillä. Vinja oli myös mökillä mukana ja aluksi oli hieman epävarmaa saako kania tai eläimiä ylipäätänsä ottaa mökille tällä kertaa mukaan (Mauski ei sinne jäänyt), mutta Vinja sai sitten luvan jäädä. :) Mökilläkin se oli oikea lässytysten kohde ja itse sain vastailla ties mihin kanikysymyksiin. :-D 
Perjantai-illan Vinja vietti mökin rannassa omassa häkissään ihmisten seurassa. :) Se ei näyttänyt yhtään stressaavan, pikemminkin innostui vaan kun pääsi sisältä pihalle. Illalla se vietiin sisälle lämpimään, jossa uskaltauduttiin jopa päästää se vapaaksi juoksemaan. Koko ajan piti kyllä vahtia ettei mitään kiellettyä mene suuhun. :p


Kyllä kelpasi Vinjan maisemia katsella! :'>
Mökilläkin se pääsi ulkoilemaan (halkokasassa oli niin kivaa) ja joka paikkaa heti innoissaan tutkimassa. :D Juhannus sujui siis erittäin hyvin! :)

1 kommentti: