sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kuulumisia ja häkin perusteellisempi esittely

Alkuun sekalaisia kuvia kännykän syövereistä. Kaikki kuvat on otettu touko-kesäkuussa.



Naisellinen asento.

Vinja onnistu sekottamaan mun koneen hyppimällä sen päällä. :) Ton jälkeen se jumittu ja oli pakko käynnistää uudelleen.


wc-koppa on ehdottomasti paras nukkumapaikka...

Löhöömistä.

Vinja söi palan vihosta, jota olisin mahdollisesti lukenu jos olis ollu mahdollista. :)



Vinja oli pe-su välisen ajan siskoni hoidossa (kotona kuitenkin ettei tarvinnut erityisemmin hoitoon lähteä) kun itse olin mökillä. Se oli kai ollut vähän riiviö (hahha:D), mutta muuten oli tosi hyvin menny. Helppoa kun ei tarvinnut noin lyhyen ajan takia raijata Vinjaa pidemmälle hoitoon. Se oli saanut olla ihan normaaliin tapaan vapaana huoneessani ja kaikki muukin oli ihan samalla lailla kuin normaalistikin kun itse olen kotona. :)

Vinja keksi tänään, että roskis on kiva paikka ja pari kertaa sen oli ihan pakko hypätä sinne. Ihmettelen ettei se ole aikasemmin sitä keksinyt, joten jälleen kerran ei yllättänyt kun se sinne räminällä loikkasi. Siinä oli vain se huono juttu, että se meni sinne syömään muovikelmua, joten piti äkkiä nostaa kani pois ja siirtää roskis sen ulottumattomiin.

Sitten pari kuvaa, otettu muistaakseni viime torstaina tai perjantaina. Huomatkaa Vinjan upeat karvanvaihtorajat <3



Sitten olisi vuorossa sen uuden häkin perusteellisempi esittely (vaikka se ei päivääkään ole vielä ollut käytössä). Kuvailin sitä vähän tänään ja tekee mieli tulla esittelee se kuvien kanssa blogissa paremmin. :) Olin ajatellu ostavani sinne sen puusillan lisäkis vielä jonkun muun vempaimen (esim. heinätunnelin kuten Vinjalla), mutta tajusin, että ei sinne kyllä enää mitään mahu. Muuten se tulee liian täyteen eikä lattiatilaa jää yhtään.

Tämmönen olis sitten häkin sisustus ainakin aluksi.
Ruokakuppi:D

Ruokakuppeja onkin kaksi kun häkin mukana tuli oma. Toi toinen on kyllä paljon rumempi kun toi minkä ostin erikseen :>
Heinätelineen ja vesipullon tungin häkin toiseen päätyyn.

Rakastan tota vesipullon pidikettä ! Miks kaikkien pullojen mukana ei tuu tommosta...
Toi häkki on nyt siis jämähtänyt mun huoneen pöydälle ja siihen se varmaan jää. En usko, että jaksan siirtää sitä pöydän alle lattialle. Tai syy on oikeestaan se, että se ei ees mahtuis sinne tällä hetkellä kun semmoinen pieni laatikosto on pöydän alla ja en tiiä minne muualle sen siirtäisin. Tossa pöydällä toi häkki on ihan hyvä, paitsi kun kani ei itse pääse häkkiin ja sieltä pois. No, pitää kattoo miten tää järjestely sujuu ja vaihtaa sitten häkin paikkaa jos ei suju.

Kuten kuvista näkyy, niin häkin mukana tuli aika paljon kamaa. Jos olisin tienny etukäteen, että tilaankin ton häkin niin olis jääny ostamatta mm. uus juomapullo ja ehkä ruokakuppi. Tosin se ruokakuppi on söpö, joten hyvä vaan kun ostin sen. :D Ihan selvennyksen vuoksi voisin luetella mitä ton häkin mukana nyt tulikaan (vaikka mulla on semmonen tunne, että oon luetellu nää joskus ennenkin); heinäteline, vesipullo + pidike, taso ja ruokakuppi. Tossa uudessa häkissä on paljon parempi heinäteline kun mikä Vinjan häkin mukana tuli. Toi uus sentään pysyy häkin kaltereissa kiinni.
Ainoot mitkä ei tullu häkin mukana on siis kuvallinen ruokakuppi, kulmavessa ja puusilta.

On ihana esitellä uutta, siistiä, puhdasta ja järjestyksessä olevaa häkkiä. Seuraavaksi voisinkin esitellä Vinjan, ei niin uutta, siistiä, puhdasta ja järjestyksessä olevaa häkkiä. :)))

Vinjan ruokakuppi näyttää lähes aina tältä sitten kun ruoka on syöty.


Vessan ei kuuluis olla tossa keskellä, eikä ton syödyn heinäpallon siellä sisällä. 
Okei ei näistä kuvista saakaan realistista kuvaa Vinjan räjähtäneestä häkistä, mutta semmonen se kuitenkin tällä hetkellä on. Pitäs siivota se pikimmiten. Vinjalla on jo vähän aikaa sitten unohtunu minne kuuluu tehä tarpeet (taino papanat oikeastaan, pissata se osaa edelleen koppaan), joten sen takia niitä lojuu siellä sun täällä ympäri häkkiä.

Huomenna on tasan viikko siihen, että käyn hakemassa poitsun kotiin! En malta odottaa :3 Kohta täytyy jo täyttää uusi häkki puruilla ja lisätä heinät ja sen jälkeen uuden kanin tulon tajuaa varmasti paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti