keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Matkustelua

Tilasin tänään taas pikkasen tavaraa Zooplussalta, hehe... ;D Selailin sitä ihan huvikseni pari päivää sitten ja silmään osui kohta "aitaukset". Olen jo jonkin aikaa halunnut ostaa Vinjalle aitauksen takapihalle, jossa se voi sitten olla vapaana. Silloin sitä jaksaisi pitää kauemmin pihalla kun ei itse tarvitse koko ajan olla hihnan perässä. Huomasin houkuttelevan tarjouksen ja tänään tilasin sen. Aitausta voi sitten myöhemmin laajentaa tilaamalla toisen samanlaisen (silloin siitä tulee jo melko tilava) ja toinen huomionarvoinen plussa on verkko, jonka saa aitauksen päälle suojaksi. Ilman mitään kattosysteemiä en uskaltaisi pitää kania pihalla vapaana kun tossa kuitenkin voi liikku kaikenlaisia eläimiä ja muutenkin on turvallisempi olo sitten. :>
Toinen aitaus pitäis varmaan tilata melko pian, jotta poitsukin pääsee ulkoilemaan. Tai voihan puput vuorotella, mutta olisi kiva jos niitä voisi samaa aikaa pitää omissa aitauksissaan.

Kaksi muuta juttua mitä tilasin on valjaat. Vinjalla on tällä hetkellä vain noi yhdet ja toinenkin kani tarvitsee tietysti valjaat. Innostuin tilaamaan kahdet valjaat ja aattelin, että niistä toiset olisi pojan ihan omat (onhan Vinjallakin omat ;D) ja toiset olisi sitten yhteiset. Eihän sillä ole väliä vaikka kanit samoja valjaita käyttäisi, mutta ehkä noi räikeet pinkit sopii paremmin Vinjalle... :-)

Varmaan sitten ens viikolla tavarat saapuu perille ja esittelen ne varmasti täällä sitten! :D

Mutta sitten otsikon lupaamaan aiheeseen. Vinjalla on siis edessä ensimmäinen reissu/reissut kun huomenna lähdetään kohti Tamperetta ja ylihuomenna sieltä suoraan mökille. Vinjan mökille mukaan ottaminen ei tosin ole vielä 100% varmaa, mutta jos sinne saa kanin ottaa niin sitten se tulee mukaan. Onneksi Vinja on niin reipas ja rohkea tyttö, että en usko sen pahemmin stressaantuvan matkustelusta. ;)

2 kommenttia: