keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Petexpo ja ilouutisia!

Olin lauantaina Petexpossa katsomassa kaikenlaisia eläimiä, mitä siellä nyt sattui olemaan. Vinja ei ollut tapahtumassa jäjestetyissä näyttelyissä mukana, koska ilmottautuminen meni minulta ohi... Kaneja oli aika paljon näytillä ja niitä käytiin siellä useaan otteeseen ihastelemssa. Esteitäkin tuli jonkun verran tuijotettua ja mietin vain, että ehkä me joskus ollaan tuolla Vinjan kanssa mukana... Saa nyt nähdä kun ei oikein lupaavalta silloin kasvattajalla vaikuttanut. :D

Esteitä.
Kaneja.

Sitten varsinaiseen asiaan eli VINJALLE TULEE KAVERI! Elikkä olen hankkimassa toista kania! Samalta kasvattajalta, jo syntyneestä poikueesta ostan yhden lapsosen. :) Poikakani tällä kertaa. Luovutus on joskus kesäkuun lopussa.

Kerron lisää myöhemmin ja sitten kun on enemmän kerrottavaa. :D Tämä päätös hankkia toinen kani varmistui vasta tänään ja en ole ihan vielä kunnolla edes ymmärtänyt mitä tapahtuu. Mutta Vinjalle varmasti kivempaa kun on sitten kaveri, jonka kanssa leikkiä, riehua jne!

Ja lopuksi vielä vähän Vinjan kuulumisia. Neidille kuuluu erittäin hyvää, mitä se on vähän onnistunut telomaan omistajaansa. Tästä on jo jonkin verran aikaa, mutta olin nostamassa Vinjaa lattialta syliin kun se sitten päätti ettei halua olla sylissä ja riuhtoi siihen malliin jaloillaan, että onnistui tekemään haavan kaulaani. Haava näytti pahemmalta mitä se todellisuudessa oli, mutta olihan se vähän kipeä. :D Nyt jo onneksi haalistunut ja kaulassa ei loista kolme punaista raapasujälkeä. xD

Ollaan ulkoiltu varmaankin kolme kertaa yhteensä kevään aikana. Haluaisin takapihallemme kunnon aidat, että ei tarvitsisi valjaissa Vinjaa pitää ja samalla myös vähän stressaan, että se pääsee jollain konstilla karkaamaan. Ulkoilu olisi siis kaikin puolin mukavempaa jos pihalla olisi ne kunnolliset aidat!

Kirjoittelen sitten joku toinen kerta vielä tarkemmin tuosta tulevasta poikasesta. Vielä en edes tiedä, mikä niistä viidestä poikasesta on minulle tulossa. :)

6 kommenttia:

  1. Aww IHANAA ja ONNEA! <3 Kaksin aina kanihimpi. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Saat ottaa toisen kanimuksen <3<3 Tosi kivaa, että Vinjalle tulee kaveri :) Miten muuten, voiks ne olla samassa häkissä keskenään? Vai joudutko hankkimaan toisen? Jee! Tosi kivaa, et sulle tulee kani ^^ Hehe, oon nyt itekki ihan fiiliksis ;D Terkkui täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan eka toisen häkin kun sen pojan pitää olla siinä siihen asti että se on tarpeeks vanha leikattavaks. Sen jälkeen sit ne voi asustella Vinjan kanssa yhessä. :) Hihii <3 Terkut sinne myös!

      Poista