keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kyläilemässä

Lähdettiin eilen Vinjan kanssa moikkaamaan kasvattajaa ja samalla tietysti siellä asuvia kaneja. Vinja näki siskonsa Enmyn ja Sindan ja hyvin tuli vielä juttuun tyttöjen kanssa. Itse asiassa kaikkien kanssa näytti tulevan toimeen ja se lupaakin sitten hyvää seuraavan kanin hankintaa ajatellen. ;) Kanikuumehan siellä kanien keskellä vain nousi ja nyt houkuttelisi niin paljon ostaa Vinjalle kaveri.

Eilen tuli myös ensimmäistä kertaa kokeiltua Vinjan hypyttämistä. Siitä tosin ei tullut yhtään mitään. Esteet oli ihan matalia, mutta siltikään Vinja ei hypännyt yhdenkään esteen yli... Yllätyin, koska kotona se on ollut mahdoton loikkija ja esteet, jotka oltiin pystytetty oli huomattavasti matalempia kuin mitä Vinja on itse ihan vapaaehtosesti kotona hypännyt. Tai siis eihän ne varsinaisesti mitään esteitä kotona ole ollut vaan esim. aita, jonka yli Vinja on sitten innostunut hyppimään..

Kun hypyttämisestä ei tullut mitään (Vinja maksimissaan käveli puomin alta) päästettiin se vähäksi aikaa pihalle juoksemaan ja hetken päästä alkoi kynsienleikkuuoperaatio. Siinä tuli aika nopeasti selväksi, että olen melko surkea kanin kynsien leikkaaja... Ainaki nyt opin oikean tavan, miten pidän Vinjaa kun leikkaan sen kynsiä. Kaipa joskus leikkaaminen alkaa vähän paremmin (ja nopeammin!) sujumaan. :D Sain kuitenkin lopulta leikattua kynnet ja Vinjakin oli ihan nätisti siinä.

Vinja 4kk 

Vinjan äiti Dola.

Dola

Dola

Vinja ja sisko Enmy.

Vinja & Enmy

Vinja ja sisko Sinda.

Vinja & Sinda

Kaunis Sinda. 

Vinja ilmotettiin myös 19.5. Kotkassa oleviin näyttelyihin. Pettiin ollaan menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti