torstai 17. toukokuuta 2012

Näyttelyyn valmistautumista

Tänään oli taas kynsien leikkauspäivä ja pientä säätöä oli ilmassa. Itse kynsien leikkaaminen on helppoa (ongelmana siis oikea ote Vinjasta) ja ihanaa kun kanin kynnet on niin ohuet verrattuna esim. koiran kynsiin. Nojoo, eiköhän se ole ihan oletettavaa. :D Mauskin kynsiä leikatessa pitää käyttää kunnolla voimaa, että saa kynnet leikattua, mutta Vinjalla ihanasti voi vaan vähän napsasta ja kynsi katkeaa.

Jo vähän "vanhoja" kuvia Vinjasta. Kameraa on tullut vähemmän viime aikoina käytettyä, joten kuvat on jäänyt kameraan lojumaan.

<3

Tänään pesin myös Vinjan tassut ja toivottavasti ne on nyt tarpeeksi puhtaat.

Seuraavaksi lupaamani kuvat häkin uudesta sisustuksesta.

Kai tästä kuvasta jotain selvää saa...
Tämän heinätelineenä käytössä olevan korin sain kasvattajalta silloin kun siellä Vinjan kanssa käytiin.  

Uusi heinäteline ei oikeastaan ole enää uusi kun se tosiaan on ollut siitä asti käytössä kun kasvattajalla käytiin. Edellisessä sisustuksessa koppa oli siten, että suuaukko oli näkyvillä (nythän se on häkin kaltereihin päin), joten Vinja oli sitten kerran päättänyt itse tunkeutua koppaan sisään.. Pelkäsin jo, että se jää sinne jumiin, mutta hyvin se sieltä mahtui pois. Nyt kuitenkin laitoin sen varmuudeksi toisinpäin. Ainoa vaan, että heinän lisääminen käy vähän vaikeammin ja nyt koko koppa pitääkin ottaa häkistä pois kun heinää lisää. Mutta todella kätevä tuo on ollut, ei sotke (heinät ei lennä lattialle) ja sitä tarvitsee harvemmin täyttää kuin vanhaa pientä heinätelinettä.

Huomenna viedään Vinja kasvattajan luokse ja sieltä se sitten lähtee ensimmäiseen näyttelyynsä lauantaiaamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti