maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kesäkesäkesä

Yli viikko sitten lauantaina oltiin ensimmäistä kertaa kanien kanssa tänä kesänä ulkona. Vinja oli aluksi hyvin jännittynyt, eikä meinannut uskaltaa tulla kantoboksista ollenkaan ulos. Vasta kun boksin nosti nurmikolle, Vinja uskalsi tulla sieltä kokonaan ulos ja hetken päästä jopa loikkia hieman pidemmälle boksista!

 Toto oli huomattavasti rohkeampi heti aluksi, vaikka sekin jossain kohtaa alkoi jumittamaan vain boksin sisällä. Sitten kun siitä vaiheesta päästiin yli, niin loikittiin taas ympäri pihaa ja välillä tultiin boksiin turvaan. :D Kanit on vaan kerran aikaisemmin kyseisellä pihalla olleet ulkona, eikä paikka ole oikein tuttu, joten sen takia ne varmaan jännittää tota ulkoilua aluksi melko paljon, varsinkin Vinja. Siitä kuitenkin huomasi, miten se rentoutu kun sen vain antoi rauhassa totutella paikkaan, joten uskon, että ensi kerralla uskalletaan jo hieman nopeammin tulla sieltä boksista ulos. :)

Vinjan asennosta huomaa, että se on hyvin varuillaan.

Sää oli tuolloin mitä ihanin. Oli tarkoitus julkaista nämä kuvat jo nopeasti ulkoilun jälkeen, mutta näköjään yli viikko on jo siitäkin vierähtänyt... Kuten kuvista näkee, Totolla ei olekaan niitä uusia Vänttisen valjaita päällä, mistä niin kovasti puhuin viimeksi. Tosiaan, ennen ulkoilua sovitin valjaita uudestaan ja tällä kertaa huomasin, että niitä ei saakaan tarpeeksi kireälle. Olin jotenkin onnistunut mittaamaan Toton ihan pieleen... En tiedä enää itsekään mitä oikein säädän näiden valjaiden kanssa. :D En sitten siinä hässäkässä alkanut sen enempää miettimään onko ne valjaat nyt hyvät vai ei, vaan laitoin Totolle suoraan vanhat valjaat.

Myöhemmin testasin niitä valjaita sitten uudelleen ja kappas, enää ne ei tuntuneetkaan niin isoilta... Kaulan ympärys on mielestäni juuri sopivan pituinen eli ongelma on rintaremmin pituudessa. Xs-koossa kaulan ympärys olisi 2 cm lyhyempi ja se tuntuu jo liian lyhyeltä, mutta rintaremmiä saisi kireämmälle. Sen takia olen vähän kahden vaiheilla palautanko ja vaihdanko valjaat pienempään kokoon. Näillä näkymin en sitä tule tekemään. Säätöä, säätöä...


Vähän huono kuva, mutta tässä siis valjaat uudelleen sovituksessa.

Muutama puhelinkuva vielä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti