maanantai 4. toukokuuta 2015

Kuvapläjäys


Kaneja tuli hieman kuvailtua tuossa viikko takaperin ja tällä kertaa nähdäänkin silloin otettuja kuvia. :D


Kuvia tuli räpsittyä tällä kertaa melko paljon.


Samalla kuvasin tuon JR Farmin tuotteen, joka tosin meillä on ollut jo jonkin aikaa (ei siis ole todellakaan mikään uusi ostos). Piti esitellä tämä herkku jo aikaisemmin, mutta se on vähän unohtunut. Mutta tosiaan, meillä on aikaisemmin ollut näitä JR Farmin samanlaisia pussukoita ainakin nokkosta ja voikukkaa ja kaikki on aina maistunut kaneille erittäin hyvin! Tuollainen yksi pussukka on kaiken lisäksi vielä yllättävän riittoisa (ainakin kahdelle kanille).

Pesuhetki :')

Tässä välissä on pakko mainita, että tässä postauksessa mainitsin, kuinka viime vuosi oli blogin suhteen hiljainen ja kuvia tuli otettua vähän. Viime vuonna postaussaldo koko vuonna oli vaivaiset 16 postausta ja nyt tänä vuonna tämä kyseinen postaus on tämän vuoden 16:sta. Jotain kehitystä tässä voisi siis väittää tapahtuneen. ;D Kuviakin olen mielestäni ottanut huomattavasti enemmän!


Loppuun vielä ehkä hieman parempi kuva tuosta "ruokapuusta" kuin mitä aikaisemmin. Oikeastaan kuvan avulla hieman vain harmittelen, että en ole vieläkään päässyt testaamaan puuta käytännössä! Ei ole ollut vähään aikaan oikein mitään, mitä siihen laittaisi, mutta täytyy korjata asia huomenna. Voisihan siihen tietysti ihan vain heinää pistää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti