sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Totutusta

Kanit juoksee tällä hetkellä molemmat samassa tilassa ja on juosseet jo tovin, ihan hyvin sujuu! Yllättävän hyvin ne on tottunut toisiinsa, mutta vähän välillä tulee pientä kinaa että kuka se pomo nyt oikeen onkaan. Kertaakaan ne ei ole kuitenkaan kunnolla tapelleet tai purreet toisiaan.

Ei ollut ihan paras idea päästää kaneja Vinjan häkkiin, mutta suuremmilta ongelmilta selvittiin. Vähän purut vaan pöllys ja häkki rämisi... :D Sen jälkeen tajusin laittaa häkin luukun kiinni.

Tänään ne ovat samaa aikaa vapaana toista kertaa. Ensimmäinen kerta oli noin viikko sitten eli siitä on jo vähän aikaa. Nyt olisi tarkoitus useammin pitää niitä yhdessä, jotta voisin kohta siirtää ne samaan häkkiin. Tänään en sitä vielä uskalla tehdä, mutta ehkä parin päivän päästä. :) Huomenna jatketaan taas tutustumista!


Tällä hetkellä kanit makoilee pienen välimatkan päässä toisistaan, mutta ihan rauhassa ollaan. Ihanat :> Onhan ne tässä jo yli kaksi tuntia saaneet riehua, joten ei ihme jos vähän väsyttää.

Pötkötystä.

Suunnittelin tänään vähän uuden isomman häkin ostamista. Olisi kiva jos kanit pääsisivät vaikka 160 cm häkkiin asustelemaan yhdessä. Tuon 100 cm häkin aion myydä heti kun vain siihen on mahdollisuus (kun kanit voi laittaa samaan häkkiin) ja molemmat asuu sitten jonkin aikaa tossa Toton nykyisessä 120 cm häkissä eli toisin sanoen Vinja saa muuttaa vanhaan häkkiinsä takaisin. Saattaahan siihen tovi mennä, että pystyn uuden häkin ostamaan (ja ylipäätänsä löydän hyvän), mutta ainakin semmoinen on suunnitelmissa.

Perjantaina alkoi joululoma, joten nyt on ihanat kaksi viikkoa aikaa lomailla. Tosin lukemista on ihan hirveästi ja lomalla pitäisikin saada vaikka mitä hoidettua. Eli koulusta ei pääse nytkään eroon. Ihanaa kuitenkin kun on koko päivä aikaa eikä tartte herätä kukonlaulun aikaan.

Joulukuu on mennyt ihan hirmuista vauhtia ja huomenna on jo jouluaatto! :o Ei tunnu yhtään siltä, mutta ehkä se joulufiilis kerkee tässä vielä tulla. Eiköhän se huomenna viimeistään ilmaannu. :)

Kaneille ei ole tullut ostettua mitään joululahjoja kun ne ei oikeastaan tarvitse mitään. Ihan perus tuoreruoka kelpaa varmasti paremmin kuin hyvin. ;)

Hyvää joulua!

2 kommenttia:

  1. hienoa että niistä ei syntyny riita pukareita:D tsemppiä häkin etsiskelemiseen. Hyvää Joulua terv. lukija ella, ja 3karvanaamaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihana helpotus kun ainakin vielä näyttää että kanit tulee hyvin toimeen keskenään :D Onhan niillä vähän kränää välillä, mutta hyvin siihen nähden on sujunut, että niin vähän oon vasta totuttanu niitä toisiinsa.

      Joo toivottavasti löytyis suht halpa ja tilava häkki ilman suurempia ongelmia!

      Kiitos ja hyvää joulua myös sinne! :)

      Poista