tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulutunnelmia

Kanien joulu sujui seuraavasti:

<3
Lamaantunut Vinja taustalla :D
Maiskutus vain kuului kun Toto söi porkkanaansa :D
Vinja oli hieman nirsompi, mutta söi sekin sentään edes osan!

Kanien jouluun kuului siis pitkään vapaana juoksentelua, totuttelua edelleen toisiinsa, porkkanan syöntiä ja loppuillan häkissä rauhottumista. Vinjalla oli tosin rauhottuminen kaukana kun se päätti joulun kunniaksi järjestää kämppänsä ihan uuteen uskoon. Häkin kaikki purut oli yhdessä isossa kasassa ja kuten arvata saattaa, puolet puruista oli lentänyt lattialle saakka. Nukkui se kuitenkin aina välillä söpösti mytyssä puusillan päällä tai vessalaatikossa. :')

Huomenna olisi lähtö Tampereelle ja ajattelin, että ottaisin kanit mukaan, jolloin ne saisi viettää samassa boksissa päivän. Iltaan mennessä kaikki olisi toivottavasti sujunut mallikkaasti ja voisin siirtää ne samaan häkkiin. Toton häkki pitää vaan pestä ensin, joten täytyy miettiä missä välissä sen tekisin. Varmaan sitten illalla kun tullaan kotiin.
Myin nimittäin Vinjan häkin juuri huuto.netissä, joten pitäisi tässä pikkuhiljaa saada siirrettyä kanit oikeasti sinne samaan häkkiin asumaan. :D Ihan fiksussa järjestyksessä teen taas kaiken ja näin... Vinjan häkki tullaa hakemaan näillä näkymin 27. päivä, joten vielä on huominen aikaa totuttaa kanit toisiinsa. En jaksa uskoa, että siinä olisi jotain ongelmaa kun ihan hyvin on mennyt. Vähän kuitenkin arveluttaa miten ne käyttäytyy suljetussa häkissä kun tuli nähtyä se Vinjan häkissä tapahtunut show...

Niin ja melkein unohtui mainita, kanit saivat sittenkin yhden joululahjan (porkkanoiden lisäksi). Itse en muistanut/jaksanut/ehtinyt niille mitään erikoista ostaa, mutta kiva että joku oli ostanut! ;) Kanit varmasti tykkää kun syötävä on kyseessä!

2 kommenttia: