perjantai 14. syyskuuta 2012

Uudistus

Tein kokonaan uuden blogin (vanhat postaukset kuitenkin säilytin), koska edellisessä blogissa banneria ei jostain kumman syystä pystynyt ollenkaan lisäämään?? Eli syy uuden blogin luomiseen oli, että sain vihdoin bannerin ja muutenkin vähän uudistettua ulkoasua. Bannerista kiitos Isabelille! Tykkään siitä hirmuisesti ja tuli ihan yllätyksenä, että Isabel sellaisen teki, mutta olipas ihana yllätys! :3 

Blogi jatkuu normaalisti, mutta osoite on vain vaihtunut. :) Poistan vanhan blogin, joten liittykää tänne lukijoiksi niin pääsette seuraamaan Vinjan ja Toton elämää! ;)

Tää oli vain tämmöinen nopee ilmoitus, mutta ens kerralla vastaan Annilta saamaani palkintoon. :3 Ja päivittelen tietysti kanikuulumisia!

2 kommenttia:

  1. Haha ! Hyvä toi sun uusin postaus ^^ Ole hyvä vain bannerista, taustaväri sopii siihen täydellisesti ! :D Ja muutenkin kivan näkönen ulkoasu tässä. Onneks sait vihdoin toimintaan.

    Olis kiva joku päivä tulla kattoo noit kanimuksia, mutta siihen asti terkut niille täältä mun eläintarhasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo arvaa meniks hermo kun en saanu millään lisättyy bannerii ja vaikka tein uuden blogin samalla käyttäjällä niin ei silti onnistunu vaan mun piti kokonaan tehä uudet tunnukset bloggeriin. -.-

      Ja kiitos, mut täst ulkoasusta tuli paljo kivempi sun ansiosta. ;)

      Ja joo pitäs kyl nähä joku päivä! Vaik sit kirjotusten jälkeen kun on vähän enemmän aikaa. :)

      Poista