sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Liebster blog



Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu - mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkitä bloggaaja joka antoi sen sinulle.
2. Valitse 5 blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Kiitos palkinnosta Anni ! Listaan tähän nyt muutaman blogin, joita tulee luettua. Luen paljon muitakin blogeja, joten tässä on vain murto-osa. 

1. Lillin blogi, suloinen tolleri, jonka kuulumisia on kiva lukea. :3
2. Hirmumyrskyt vauhdissa, Dessusta ja Dubblésta kertova blogi, jonne on kiva mennä ihailemaan kuvia. Suloisia koiruuksia :')
3. Pennun elämää, lapinporokoira Lumista kertova blogi, jota tulee usein seurattua. Aina mietin, että Mauskin ja Lumin pitäisi nähdä! 
4. Oodi ilolle, usein tulee seurattua ja kiva lukea sekasin koirista ja kaikesta muusta + tulee ittellekin kuvausinnostus kun kattoo blogin kuvia. :> 


Yksi jäi uupumaan kun en tiedä minkä blogin linkkaisin. :D No neljä on ihan hyvä määrä. 

Sitten pikakuulumiset. Toto on viime aikoina ollut super ärsyttävä ja tuntuu, että pikku hiljaa se tartuttaa oman käyttäytymisensä myös Vinjaan, tai ainakin silloin tällöin. Vinja tosin tuntuu oikeelta enkeliltä aina välillä verrattuna Totoon. :>  Odotan innolla sitä, että Toto tosta vähän kasvaa ja viisastuu (ja rauhottuu jos niin edes tapahtuu...)! 


Blogger on taas kiva ja käyttää eri fonttikokoa osassa tekstiä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti