keskiviikko 15. elokuuta 2012

Kiirettä

Koulu alkoi ja tekemistä on ihan liikaa. Kanit alkaa käydä ylikierroksilla jos ne ei saa riittävästi liikuntaa, joten aikaa niiden juoksuttamiseen pitää repiä jostain. No yleensä illalla on hyvä aika niiden kanssa touhuta.

Tälläkin hetkellä Toto saa purkaa energiaansa juoksemalla huoneessani ja megaloikkia on tullut jo nähtyä jonkun verran.. Tuntuu, että noilla on energiaa ihan loputtomasti. Totolla on tällä hetkellä myös ihan järkyttävä karvanlähtö. Sen karvaa leijailee joka paikassa ja häkin nurkat on ihan täynnä sitä. :D

Tänään kävin hakemassa zooplus paketin, joka oli tullut postiin. Tilasin Totolle siis oman flexin (mustan) ja toisen heinäpallon, joka oli myös tarkoitettu Totolle, mutta samapa se on kumpi käyttää kumpaa palloo.

Vinja aina vähän hermostuu kun Toto häärää sen häkin edessä, joten nytkin se on pitänyt ihan mallikkaasti meteliä ja viskonu puolet puruista lattialle.




Ainiin! Melkein unohdin kertoa, että Toto oli loppukesästä (en enää muista tarkkaa päivää) ensimmäistä kertaa valjaiden kanssa pihalla. Hyvin meni ja valjaiden pito sujuu myös ongelmitta. Vähän isot noi on vielä kaulasta, mutta kuitenkin tosi hyvät kun säätövaraa on niin paljon. :) Ja onhan noi vähän tyttömäiset, mutta ne oli pienimmät mitkä löysin. :D

Sitten jotain sekalaisia kuvia. Taino kaks ekaa on Vinjasta joskus tässä lähiaikoina otettuja ja loput Totosta kerran partsilla (siitäkään ei niin hirveän pitkä aika ole). :)

Söpöys <3

Omenan syöntiä, mutta toi tais olla Vinjalle vähän liian haasteellista...







<3
Kohta vois vaihtaa Vinjan juoksemaan. Ootan niin sitä aikaa kun molemmat voi päästää samaa aikaa riehumaan. :3 Ei enää tätä vuorottelua!

2 kommenttia: