lauantai 4. elokuuta 2012

Kaikenlaista

Tässä postauksessa ei ole oikein mitään tarkkaa aihetta eli kerron vähän sitä sun tätä, mutta ehkä se on ihan ok. :D Muistin viime kirjoituksen jälkeen, että pari asiaa unohtu sanoa ja ne ainakin nyt tällä kertaa muistan mainita.

Ensiksi häkkien siivouspäivä oli tossa pari viikkoa takaperin. Eka kerta muuten kun siivosin Toton tulon jälkeen ihan perusteellisesti häkitkin. Pitäisi varmaan vähän useemmin noita häkkejä alkaa siivoamaan kun tuntuu, että pidän hirveän pitkiä välejä. Toisaalta kun siivoaa vessan säännöllisesti ja muuten pitää paikat siistinä niin ei se häkki kovin likaiselta näytä. Mutta sitten kun on saanut uudet purut vaihdettua niin huomaa kuinka likainen se häkki oikeasti olikin. ;o

Toton puunattu häkki!
Häkin asukas :3
Sitten siirrytään Vinjan puhtaaseen häkkiin. Enää se ei siis todellakaan ole näin järjestyksessä kuin kuvassa, eikä se niin puhdaskaan ole.. Vinja on kova tyttö pistämään kämppää uuteen uskoon ja yhdessä vaiheessa mietin vessan pois ottamista kokonaan kun sillä ei muuta tehty kun heitelty ympäri kämppää ja koko vessa oli ihan purujen peitossa. Nyt tilanne näyttää kuitenkin rauhoittuneen.

Ihanan siisti kämppä :>

Kesällä on tullut ostettua myös vähän uusia juttuja kaneille. Uusimmat on eilinen zooplustilaus, mutta luonnollisesti se ei ole vielä kerennyt perille asti. Sitten joskus heinäkuun alussa tuli ostettua toinen kantoboksi:


Tykkään tästä uudesta enemmän kun vanhasta, koska tossa on myös kattoluukku. Helpottaa kummasti boksin käyttöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti