lauantai 14. tammikuuta 2012

Uusia hankintoja

Tämän kirjoituksen lähettäminen vähän viivästyi, mutta tässä se nyt kuitenkin on. Oikeasti olen siis kirjoittanut tämän torstaina, mutta silloin en vielä julkaissut tätä. Mutta siis lukekaa tekstiä sen mukaan, että se on torstaina kirjoitettu. 

Vinjalle on tullut ostettua jo vähän kaikenlaista ja viimeiset ostokset on ruokakuppi ja pajusilta. Samalla reissulla päätin, että ostan Mustista ja Mirristä kuljetusboksin. Se on tismalleen samanlainen kuin mitä aikasemmin olin katsonut Faunattaressa, mutta puolet halvempi. Miten hintaeroa voi olla niin paljon, kun kuitenkin sama tuote kyseessä? Saman hintaeron huomasin pajusillan kohdalla, sekin oli puolet halvempi Mustissa ja Mirrissä. Musti ja Mirri taisi saada uuden vakkari asiakkaan... 

Mustissa ja Mirrissä oli vain se huono puoli, että kaneille ja jyrsijöille oli aika niukasti valinnanvaraa tuotteissa. Mutta kaupan nimikin jo kertoo, että se on suunnattu juuri kissoille ja koirille. Toinen puoli isosta liikkeestä oli koiratarvikkeiden valtaama ja ainakin valinnanvaraa oli. Kissoille oli samalla tavalla myös paljon erilaisia tarvikkeita myynnissä, mutta ei kuitenkaan ihan niin paljon kuin koirille. Kissoille kun ei tietääkseni myydä mm. autovaljaita, erilaisia koulutustarvikkeita, heijastinliivejä, ulkovaatteita jne.

Vaikka valinnanvaraa oli vähän, löysin juuri tarvittavat kamat, mitä olin halunnutkin. Ruokakupistakin pitää se vielä mainita, että silläkin oli hintaa lähes puolet vähemmän kuin mitä Faunattaressa halvin kuppi maksaa. Ihmeellistä. Kuppi on muuten ihan samanlainen kuin se, mitä olin Zooplussasta ihastellut. En kuitenkaan halunnut sitä sieltä tilata kun kommenteissa ihmeteltiin miksei väriä saa itse valita, vaan sieltä voi tulla ihan mikä vaan (vaaleanpunainen, sininen tai ruskea). Itse kun halusin vain tuon vaaleanpunaisen. ;)

Tämänhetkinen tarvikesaldo on seuraavanlainen; vessalaatikko, vesipullo, ruokakuppi, pajusilta, 2xvaljaat + hihna ja kohta pitäisi häkinkin saapua perille. Eilen kun katsoin häkin lähetyksen seurantaa, niin huomasin, että se oli saapunut aamupäivällä Suomeen. Eli kohta sen varmaan saan. Valjaat + hihnan sain tuliaisina siskoltani jenkeistä. Täytyy toivoa, että ne on Vinjalle sopivat. En oikein osaa arvioida, minkä kokoiset valjaiden kuuluisi olla.

Tässä välissä tuli monen tunnin tauko kirjoittamisessa ja noin 11 aikaan ovikello soi ja sieltähän se häkki saapui. :) Kirjoitin nimeni semmoiseen laitteeseen (vähän samantapainen kuin mihin maksetaan esim. pankkikortilla ja joita mm. ravintoloissa käytetään) ja sillä välin kun sen kanssa töhersin (kirjoittaminen siihen oli yllättävän vaikeaa) kuski kävi hakemassa pahvilaatikon ovelle. Se oli aika jätti, mutta ei painava. Sen jaksoi helposti yksin kantaa sisälle, mutta helpotti paljon että se tuotiin ihan ovelle saakka eikä esim. postista pitäny lähteä hakemaan. Kyllä se autoon olisi mahtunut, mutta näin tietysti helpompaa. Hyvää palvelua kyllä!

Otin muutamia kuvia niistä tarvikkeista, joita olen tähän mennessä hankkinut, jotta tänne blogiin saisi edes jostakin kuvia revittyä. Vielä kun ei ole kania, jota kuvata. :/ Eli tässä kuvia:

Unohdin mainita, että sain lahjaksi tuon kanikirjan ja kun olin poikasia katsomassa niin tuon pellettinäytepakkauksen.
Ruokakupin kuviointia.
Vessalaatikko näkyy tavaroiden alla.
Iso pajusilta.
2xvaljaat, toiset ei oikein näy kun en ottanut niitä paketista pois.
Mauskikin pääsee esittäytymään täällä kaniblogin puolella. :D Halusin sen kuvaan, jotta paketin koon ymmärtää paremmin kun on jotain johon verrata. 

Heinät, purut, vessakuivike (puupelletti) ja pelletit aion ostaa möyhemmin. Häkin mukana tuli heinäteline, joten sitä ei tarvitse hankkia (tosin luin kommenteista, että se ei ole kovin hyvä, mutta katsotaan nyt. En ole vielä nähnyt koko häkkiä.). Vielä on aikomuksena ostaa ainakin heinäpallo, harja, kynsisakset (Mauskin kynsisakset periaatteessa kävisi, mutta ehkä olisi kiva jos kanilla on omat), aktivointipallo tai se semmonen, johon tungetaan nameja sisälle, kantokoppa ja mitäs vielä. Pienen flexin haluaisin myös ostaa kanille, tällä hetkellä on vain yksi hihna ja se on tosi lyhyt.

Vielä loppuun voisin kertoa jotain pupusista. Tällä hetkellä poikaset on 1kk ikäisiä ja kuvia katsoessa näyttää että ne on hurjasti kasvaneet. Vinja on varmasti "hieman" isompi sitten kun nään sen seuraavan kerran kuin mitä se viimeksi oli. Tällä hetkellä en oikein osaa sanoa poikasista muuta, siellä ne on äidin luona kasvamassa. :3

Häkkiä tutkailen tässä lähipäivinä, ellen jo tänään. Vielä hetken se saa kuitenkin odottaa tuossa paketissa.

Tässä on sen verran vanhaa tietoa, että olen jo oikeasti häkin nähnyt, mutta kerron siitä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Haa, pääsit kirjottaan nimen siihen hauskaan laitteeseen, (siitä kun silloin eräs päivä keskustelimme). :D Faunassa kaikki on puolet kalliimpaa kuin muualla. En tiedä itse miksi edes käyn siellä asioimassa silti...

    VastaaPoista
  2. Joo pääsin ja ihan hauska laite se oli, joskin nimikirjoituksesta tuli aika harakanvarpaita x) Faunassa tosiaan on kallista (esim. gerbiileiden ruokaa en ikinä ostanut sieltä kun stokkan eläinpuolelta samaa ruokaa sai melkeen puolet halvemmalla...) ja nyt kyllä koitan löytää tarvittavat kamat muualta. Mutta kyllä mä varmaan jotain sieltä tuun jatkossakin ostamaan kun ihan kaikkea en muualta löydä.

    VastaaPoista