sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Haaste ja kuulumiset

"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."  (Mutta koska olen laiska, en haasta muita bloggaajia, vaan vastaan vain haasteeseen.)


Sain haasteen Heidiltä (hamsterix-blogi), kiitos kiitos! :) Koska tämä on kaniblogi pysyn kanitavaroissa ja samalla se helpottaa valitsemista.. :D Tästä saattaa tulla aika surkea haasteeseen vastaaminen, mutta katsotaan. Vielä kun ei ole ihan hirveästi kokemusta mitä tavaroita Vinjalle haluaisin.


1. Isoin häkki mitä myynnistä löytyy. En ole edes varma kuinka isoja tehdashäkkejä myydään? Isoin mihin itse olen törmännyt taitaa olla 160 cm, semmoinen olis jo tosi kiva. Pitää kuitenkin heti mainita, että olen tosi tyytyväinen tohon nykyiseen 120 cm häkkiin. :) Tällä hetkellä isompaa häkkiä en olisi edes voinut ostaa ja tuo ei kuitenkaan mikään pikku koppero ole. 


2. Heinäpallo. En ole edes varma millä nimellä sitä pitäisi kutsua, mutta semmoinen metallinen pallo, jonne voi tunkea sisään heinää/tuoreruokaa ja joka sitten pistetään roikkumaan kaltereista. Valitsin tämän tähän sillä olen semmoista koittanut metsästää jo jonkin aikaa, enkä mistään ole löytänyt... Ärsyttävää. Jos joku tietää missä niitä on, kertokaa ihmeessä! :)


3. Flexi. Semmoinen pieni pinkki flexi olis sulonen. :3 Uskon että aika kätevä kanin kanssa, ei tarvitsisi hirveästi itse juosta kanin perässä. 


4. Taso häkkiin. Toisi kivasti lisätilaa ja vähän vaihtelua häkin tasaselle pohjalle (korkeuseroja meinaan). Tällä hetkellä häkissä on tuo puusilta, niin on edes joku jonka ansiosta pääsee vähän korkeammalle tarkkailemaan.


5. Kuljetusboxi. Onkin seuraavana ostoslistalla, mutta vielä sen voi tähän listaan laittaa kun sitä en omista. Tiedän jo millaisen ja mistä ostan, joten ei tästä sen enempää. Aika oleellinen kun kanin hankkii. :D


Olisihan mulla muitakin juttuja, mutta viisi vain piti mainita...


Haaste oli siinä ja lopuksi kerron vähän Vinjan kuulumisista. Suunnitelmiin on tullut vähän muutoksia sillä kaikki ei ole mennyt ihan niin kuin piti. Sain kasvattajalta viikko sitten torstaina (muistaakseni) viestin, jonka kuitenkin huomasin vasta lauantaina aamulla. Siinä sitten ilmeni vähän ikäviä uutisia. Vinjalla on siis purentavika ja vielä ei ole tietoa tuleeko se jatkossa haittaamaan sen elämää vai ei. Jos tulee, Vinja pitää lopettaa, jos ei, Vinja saa tietysti jatkaa elämäänsä. Samalla muuttui sijoitussuunnitelmat ja Vinjasta ei sitten tule sijoituskania. 


Eilen oli Lohjalla näyttelyt, jossa myös Vinja + muut poikaset oli mukana. Näyttelyitä odotin sen takia, että siellä Vinjan hampaiden tilanne voisi hieman selkeytyä. Itse en siis kuitenkaan ollut näyttelyissä mukana. Ei Vinjaa ainakaan heti lopeteta, vaan hampaiden tilannetta seurataan. Katsotaan nyt miten käy.. :3 Mutta jos tilanne pahenee ja Vinja ei pysty esimerkiksi syömään niin ei ole oikein antaa sen kärsiä. Ei semmoisesta elämästä pysty nauttimaan.


Kaikesta huolimatta olisin valmis ottamaan Vinjan, vaikka sillä purentavika onkin. Se tuntuu jo ihan omalta kanilta, vaikkei sitä varsinaisesti olekaan. Purentavikainen kani ei varmastikaan ole se kaikkein mukavin vaihtoehto ekaksi kaniksi, mutta eiköhän me pärjättäisi! 


Mutta päivä kerrallaan tässä mennään ja katsotaan mitä lähitulevaisuudessa tulee tapahtumaan. 


Blogger haluaa taas esittää vaikeeta eikä suostu pitämään kappalejakoja normaalin pituisina. Sen takia siis tuommoiset hirveät välit joka kappaleen jälkeen... En kuitenkaan kaikkea tekstiä halua yhteen pötköön kirjoittaa, joten tällä kertaa näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti