lauantai 12. maaliskuuta 2016

Käsityöt jatkuu

Eilen ilmestyi postilaatikkoon tilaamani valjastarvikkeet! Maanantaina aamupäivällä ne tilasin ja eilen oli perillä eli ihan perus toimitusaika mielestäni. 

Valjaiden kuosit :D 

Tilasin tosiaan neljä erilaista narua ja keltaisesta tassukuvioisesta aloitin jo heti eilen tekemään valjaita. Ajatus on, että vihreistä tulee Toton valjaat ja keltaisesta ja liilasta Vinjan, mutta periaatteessa kun kanit on aika lailla samaa kokoa niin ne pystyy pitämään samojakin. Ja tosiaan valjaita tulee nyt kerralla neljä kun ei kannattanut tilata vain yhtiin valjaisiin tarvikkeita. 

Vinja tuli auttamaan kuvien ottamisessa :D

Yllä näkyy soljet, renkaat ja pistolukot. Aluksi yllätyin lukkojen suuremmasta koosta kuin mitä olin olettanut, mutta eipä ole sitten niin näpertämistä se valjaiden avaaminen. :D Lapavaljaisiin tuollainen isompikin solki sopii, mutta H-valjaisiin en käyttäisi kun on nuo kaulan kohdalla turhan isoja.


Ihan aluksi jouduin lähtemään kauppaan ostamaan ompelulankoja, sillä omistin entuudestaan vain valkoista lankaa. Kodin 1 sattui sopivasti vielä olemaan langat vain 50 senttiä kappale (oikea hinta 2,95 €). 

Tähän asti pääsin eilen illalla. Tänään jatkuu. :)

Loppuun vielä kuva Vinjasta tänä aamuna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti