perjantai 7. maaliskuuta 2014

Uunituoretta...


... Nimittäin kuvat tällä kertaa! Pitkästä pitkästä aikaa otin kameran käteen ja aloin räpsiä muutamia kuvia luppakorvista. Toto oli jostain syystä "innokkaammin" mukana touhussa, kun taas Vinja lösähti ruokailun jälkeen selkä mua vasten. Haha. 


Kanien päivärytmiin kuuluu iltaisin aina pelletit. Pellettien anto on selvästi päivän kohokohta, molemmat säntäilee ympäri huonetta sen aikaa kun kolistelen erilaisten pellettien säilytysrasioita. Viime aikoina pellettien kaveriksi on ilmestynyt myös vaihtelevat tuoreruuat, joita pyrin antamaan sen mukaan mitä kaapista milloinkin löytyy. Muun ajan kanit elää heinällä ja vedellä. Herkkuja niille annetaan epäsäännöllisesti, varsinaisia herkkuja ei edes ihan hirveästi kaapista löydy. 


Sain 4 euron etusetelin eläinkauppaan ja koska se oli vain kuukauden voimassa niin piti käydä nopeasti hyödyntämässä tilaisuus ettei vain unohdu. Aluksi oli tarkoitus ostaa Genesistä uusi pussi, mutta hairahduin kattelemaan kaikenlaisia houkuttelevia herkkuja kaneille. Hauskempaa ostaa jotain 'ei niin tarpeellista' kuin perus heinää tai pellettiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti